Arhitectură

Sistem Structural

Instalații

1. PROIECTARE CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE

              a) Întocmirea temei de proiectare (studiu concept)

              Tema de proiectare este intocmită de către beneficiar, exprimand intențiile și opțiunile acestuia privind nivelul investitiei, suprafețe, funcțiuni și utilitățile viitoarelor construcții.

Prin discuțiile cu arhitectul se vor face completări ce țin de estetică, funționalități, probleme specifice terenului si vecinatăților dar mai ales respectarea legilor și regulilor legate de realizarea construcțiilor în acest mod stabilindu-se conceptul final.

              b) Întocmirea documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire (DTAC)

               Fiind extras din proiectul tehnic reprezintă setul minim de planuri și părți scrise necesare autorizării constrcției avand continutul cadru stabilit prin anexa 1, litera A din legea 50/1991, pentru următoarele specialități:

  • Arhitectură si amenajari interioare
  • Structură de rezistență
  • Instalații

              c) Întocmirea Proiectului Tehnic (PT) și a detaliilor de execuție (DE)

Proiectul Tehnic se va face pentru toate specialitățile (arhitectură, structură instalații)  pe baza soluției avizate de autoritatea locală la faza DTAC fiind documentatia care cuprinde conceptia de realizare a obiectivului de investitii, pe baza carora se poate pregati si desfasurara executia lucrarilor de constructii si se urmareste calitatea acestora.

Detaliile de execuție reprezinta etapa finala a elaborarii proiectului – nuanțează la nivel de amănunt soluțiile stabilite în proiectul tehnic.

  • Arhitectură si amenajari interioare
  • Structură de rezistență
  • Instalații

 PROIECTARE DESIGN SI AMENAJARI INTERIOARE

Designul de interior a fost initial o ramura a arhitecturii, dar care acum se desprinde tot mai mult de domeniul din care face parte, capatand statutul de disciplina de sine statatoare ce presupune imbunatatirea conditiilor de viata prin crearea unui ambient ce imbina atat principii estetice, cat si de ergonomie si antropologie ce cresc functionalitatea si calitatea spatiilor interioare.

In cadrul acestor servicii vor fi intocmite:

  • Planuri de amenajare pentru finisaje, instalatii, mobilier)
  • Randari
  • Simulari tridimensionale

Planuri pentru executarea mobilierului la comanda